Saturday, November 20, 2010

~Acara Kahwin-Kahwin~

Hi semua...

Minggu ni jadual aku di penuhi dengan majlis perkahwinan atau lebih tepat lagi kalau aku katakan majlis pernikahan rakan-rakan. Dan aku rasa sepanjang cuti sekolah ini memang banyak jemputan perkahwinan yang akan aku hadiri. Jom tengok gambar-gambar yang sempat aku snap-snap guna Camera HP murah aku.. hehe..


Jumaat ( 19/11/2010): Anis & Shahril

Anis ni kawan office aku, dia kerja department HR, dulu waktu aku interview & mula-mula masuk dia la yang uruskan. Jom tengok Pic anis


Hantaran anis (pink silver)


smileeeee!!!

P/S: Aku tak tau lah aku je yang rasa or korang pun rasa benda yang sama, perasan tak muka Anis macam Eja (pelakon drama).. kan..kan...


Sabtu (20/11/2010): Iwana & Shafiq

Iwana ni memang aku boleh di katakan rapat. Dulu Housemate time buat degree. Iwana ni kalau korang kenal dia, dia sangat lemah lembut & baik hati. Sangat-sangat okeyh! Sampai aku & ayu pernah kata "Aku tak tau la kalau ada orang yang still tak suka Iwana!".

Dia soft spoken, baik hati (tak pernah dengar Iwana benci org!), funny, cute, aishh..pendek kata, memang untung sangat Shafiq dapat Iwana.

Satu lagi, terharu okeyh Iwana dtg rumah sendiri hantar kad. *Sob Sob..*

Jom tgk pic-pic 'Lovely Iwana' nie...


Tadaa!! pinky tak kami..???!!hehe..


Hantaran Iwana, simple & nice..wink wink


alhamdulillah..iwana selamat sudah menjadi isteri shafiq..

Tapi kan, dalam majlis iwana ni, ada 2 benda yang paling SWEET yang menarik perhatian aku..


1st:


Tadaa..sangat sweet okeyhh... combination warna sama cam tema aku & paling penting... TIADA GAMBAR PENGANTIN! haha

2nd:


cute kan...nak makan pun sayang tauu..!

Next week ada lagi kenduri kawan-kawan. Rasanya cuti sekolah ni asyik makan lauk kenduri je la kita...sampai la ke turn sendiri nanti..

5 comments:

Kami said...

wah2.. byk bebenor... wait ha lg 2 bln lbh turn ko plak..hehe

anaztasias aira said...

salam kenal b2b =) jom exchange link

CikSyafa said...

blogwalking jumpa blog u yeay^__^

i linked u ya

Ayu said...

apelagi. recycle banting iwana tu ar. tukar name dgn tarikh jek.

bila ko nk gi ssf? meh aku bawak. ssf mane?

Huda Rahman said...

cik dayah..sahabat anda yang mcm muke eja tu amik mak andam kat mane..so suwit makeup nye..